22 de juliol 2009

Aldrin



Si una cosa bona tenen els americans és aquest sentit de la justícia tan cinematogràfic i efectiu alhora. Buzz Aldrin. Avi de 80 anys. Fa 40 anys, tot confiant en la ciència i la tècnica del seu temps, arriscà la vida per posar els peus a la lluna. El gran astronauta, davant l'insult i les calumnies d'un microbi, decideix retre homenatge al gran Ford, a John Wayne i a Toro Sentado a la vegada. Els europeus estem massa debilitats per la cultura i la nouvelle cuisine per saber reaccionar convenientment davant de l'imbècil recalcitrant. Que si la violència no porta enlloc, que si els hem de convèncer amb arguments científics, que si millor li fem un psicoanàlisi, que si bla, bla ,bla. Acceptem-ho: quan un cretí s'interposa en el nostre camí només hi ha dues opcions plausibles: o fem com si sentíssim ploure o demanem als amics americans que ens vinguin a treure les castanyes del foc. Intentar convèncer a un eunuc mental és la pitjor inversió que podem fer, creieu-me. O és que preteneu empassar-vos totes aquelles investigacions que el pobre desgraciat ha anat recopilant pacientment? investigacions que demostren de forma irrefutable que els marcians són entre nosaltres, que hi ha societats de jueus que volen dominar el món, que hi ha bruixes que surten per les nits i monten orgies sota la llum de la lluna, que l'atemptat de l'11M és obra de ETA, etc.
Ai, estimat Aldrin: gràcies, gràcies, i milers de gràcies. Ah, i que el pròxim a tombar sigui un creacionista, un astròleg o un caçador de fantasmes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ji ji

Clidice ha dit...

recorda allò d'aquell, el Fernando Fernan Gómez: "a la mierda!" però a l'americana :)

Jordi Marrón ha dit...

en aquest sentit, em sorprèn que una secció del nou matí de catalunya ràdio a l'estiu estigui dedicada als ovnis.. l'edició d'aquesta setmana anava sobre els enigmes de l'arribada a la lluna, el convidat no participava exactament de la gran conspiració, però no es va deixar ni un dels arguments.. i la seva conclusió va ser que ell creia que hi havíem arribat, però que primer ho havien fet els extraterrestres (va posar fins i tot un tall de veu inèdit d'Amstrong dient "ja estan aquí altre cop" en un minut que va quedar en blanc i que ell creia que la NASA havia censurat (evidentment creia que es referia sense dubte a plats voladors).. en fi, la ràdio pública en horari de màxima audiència, peruqè després diguin.. adjunto enllaç amb l'entrevista de la contra d'aquesta setmana a aquest astronauta, molt interessant.. Bones vacances a tothom!

http://www.vanguardia.com.mx/diario/noticia/masnoticias/internacional/la_desolacion_magnifica:_edwin_eugene_buzz_aldrin/380909