24 de desembre 2010

Bon Nadal

Bon Nadal als lladres retrobats, als ocatencs i als xabiencs, als evocadors, als que hi veuen malgrat el tel als ulls, als que citen Balmes amb criteri, als espies culés, als allaus de lletres, als que analitzen la realitat sense presses, als que parlen i als que llegeixen, a tots aquells que pasturen de forma anònima pel ciberespai, als amics, familiars i companys de blog, i a tota la bona gent d'arreu, a tots, molt bones festes i que tingueu un 2011 alegre i somrient! ..P.S. ah, i m'oblidava, a Julian Assange, Merry Christmas and a Happy New Year!!

8 comentaris:

Brian ha dit...

Moltes gràcies. Continuarem analitzant la realitat, que ocasions no en faltaran i sembla que se'ns gira feina. Els meus millors desitjos (per desitjar que no quedi) per a la vaca cega i els qui la guien. I, com no, per a tota la bona gent a la que implícitament fa esment l'apunt.

Brian ha dit...

Lapsus: volia dir sorda :)

Allau ha dit...

Gràcies a les vaques, que tingueu bones festes i pastureu força!

Clidice ha dit...

Moltíssimes gràcies senyora Vaca i que vostè ho vegi en salut i fenc a desdir! Petonets ;)

Evocacions ha dit...

Bon Nadal. Un gran detall de la vostra part! Gaudirem el nadal des de la tradició (amb un cert ateisme, per dir-ho així)i amb la retallada del sou

U.Q.F. ha dit...

Gràcies, amics. Que la Vaca estigui tan pletòrica com sempre.

La llista que feu és també la meva, m'imagino que com a govern a l'ombra no en trobaríem de millor, fins i tot amb aquests dos o tres independents. Eh, i la Vaca de Consellera en Cap sens cap mena de dubte.

Maspons ha dit...

Bones i santes festes, santedat laica, és clar, que també n'hi ha, i bon any i força per intentar anar fent des de la nostra modesta posició un món millor.

Bonnie & Clyde ha dit...

Perdoneu pel retard. Molt bon any i bones pastures per tots.