27 de desembre 2011

Bona Nadal!!!!!

Acabo de veure per TV3, La Nostra, a la Rakosnik i la Rigau, cantant la cançó del patufet a uns pobres nens al Saló de la Infància. Tu retalla el que no està escrit, i després presenta un revolucionari pla per fomentar la lectura consistent en enviar la primera dama i la consellera manostijeras amb una unitat mòbil a fer el gilipolles i explicar quatre contes a un grup de nens -a poder ser de l'escola pública, pobrets- (llàstima que no n'hi havia cap de xino, que això sempre queda bé). Me les imagino al taxi (perdó, al cotxe oficial), assajant la cançoneta, patim, patam, patum, Helena, amb la A no tan oberta.. El poder és tan entranyable! Segur que s'han copiat la idea de Corea del Nord.. o potser és un homenatge a Nancy Reagan i Barbara Bush (aquella que consultava a l'astròleg les decisions del President i feia parir la gosseta al despatx oval mentre el marit bombardejava Panamà).. En fi, amics, Lluís, Criteri, Clidice, Brian, Evo, Apañó, Home Tranquil, Anònims i companyia, Bon Nadal i Bones Festes! Aquí us deixo la felicitació familiar amb els nostres millors desitjos pel 2012!!

8 comentaris:

Allau ha dit...

Em sembla que la que consultava l'astròleg era la Reagan (i potser també la Raszkolnikov). En tot cas, Bona Nadal!, que a hores d'ara ha de ser un desig innocu.

Clidice ha dit...

Bon el que faci falta, que falta fa, de ben segur. No em puc imaginar quantes coses bones hem sortit guanyant els de casa gràcies a no tenir salonsdelesinfàncies a mà ;)

Jordi Marron ha dit...

Bon Nadal, Allau, sabia jo que em deixava algú..

Maspons ha dit...

Com a afeccionat als joc de paraules t'he de dir que el de rEVOLtion m'agradat molt. Bones Festes i any nou!

Brian ha dit...

Bon Nadal i bon any, amics remugants.

Anònim ha dit...

Molt bon any nou!

Un altre anònim ha dit...

Bon any.

Anònim ha dit...

Bon Nadal!