29 de setembre 2009

Millet

Després d'una setmana d'insomni patriòtico-musical, el meu instint de venjança escorpí ha arribat a una solució de compromís. A veure què us sembla:
  • Encarreguem uns barrots d'inspiració modernista a Òscar Tusquets i instal.lem al Hall del Palau una gàbia com la d'Anníbal Lecter.
  • Hi posem a dins el lladre, no cal dir-ho. Que se senti com a casa.
  • Se li fa entrega d'un kit de benvinguda consistent en un pijama Burberry de ratlles, un barnús i unes pantufles.
  • Li diem a en Tusquets que faci tres o quatre factures de la gàbia amb l'import doblat i elevat a pi. Una per la família Millet, pels serveis prestats, i una pel patronat, l'Orfeó Català, i els responsables polítics actuals i precedents, per ineptes i inútils.
  • Els fotem a tots al carrer.
  • Posem de president del Palau a Justo Molinero i obliguem als cors a fer una gira per Soria cantant els èxits de Pimpinela, a mode d'expiació.
  • Arriem la Senyera del balcó i pengem la bandera pirata fins que acabi el judici i la família Millet torni tots els diners.
  • Amb els diners retornats, sortegem 2.000 viatges a les Maldives entre tots els ciutadans que no han trepitjat mai el Palau.
  • Per últim, oferim per a properes bodes, batejos, comunions i puestas de largo a les famílies implicades el pati de la Model, amb ganxitos i Casera gratis.
D'aquesta manera, evitem a la família i els amics el tràngul de fer cua al carrer Entença al costat dels pàries apestats als què porten segles evitant, alhora que ens assegurem que no li falti companyia a l'avi Millet en aquest ocàs tan trist -que aquesta gent són lliberals i no tenen memòria, i si te he visto no me acuerdo, que diuen-.

10 comentaris:

Clidice ha dit...

Jordi Marron for president i la vaca de vicepresidenta! :) un pla perfecte, quan comencem?

Jordi Marrón ha dit...

se'n rebotarien les èl.lits, la plebe, sospito que estaria encantada.. respecte la presidència, de moment en tinc prou amb la de la meva escala, però gràcies! Salutacions cordials per la lectora més fidel!

Quim ha dit...

clidice, a en Jordi li manca la principal qualitat per ser un bon polític: la demagògia.

Clarissa ha dit...

Això de penjar la bandera pirata al balcó crec que s'hauria de fer sens falta...

PinguiSerafi ha dit...

Absolutament brillant!

Anna ha dit...

Em sembla un pla genial!!

Unknown ha dit...

Camarada Marrón:

Celebro les teves protestes, totes, una per una, però t'he de confessar que el sotasignant viu amb un neguit insuportable. Com tu saps, l'affaire Millet ha tacat ja a un dels personatges més repugnants de Catalunya, com és Àngel Colom i Colom i Colom i Colom. Ara bé: des de les declaracions de Colom i etc. a Josep Cuní Morning Show, em domina una insuperable impaciència per veure si l'escàndol arriba per fi a la més mensypreable de totes les criatures. Sí, em refereixo a la incansable sionista Pili Rahola. he posat ciris a Sant Pancraci, he sacrificat un ànec al Parc de la Ciutadella pel rite Orixá, he promés pujar a l'Aconcagua amb crancs agafats a l'escrot... El que faci falta, però que surti ella als titulars, si us plau, si us plau, si us plau... Espero comptar amb la teva solidaritat. Ens veiem, salutacions, visca Rio'2016, L.

Anònim ha dit...

Revolució!!! La classe obrera al carrer i a les armes!!! aniquilem la burgesia, l'aristocràcia i carreguem-nos la meitat de la classe mitjana, que sobra tant de metge que la caga i tants advocats amb gomina. A les barricades!!! I ja que estem enverinem els monjos de Montserrat que no fan dolços ni res útil, només mengen i caguen.

Jordi Marron ha dit...

Mare meva, entre els anònims i en Lucas ens fotran a la presó..!! ..Que aquest és un blog políticament correcte, obert fins i tot als admiradors d'Àngel Colom.. que un dia ens vam ficar amb e-cristians i ens va saltar un fatxa a la yugular i hem après la lliçó.. cremar montserrat, valgue'm déu! Estimats transhumants, me'n desentenc completament de les opinions alienes i en colom, la rahola i l'abad em semblen grans persones dignes del meu respecte més sincer!!! He dit!

Clidice ha dit...

caxis! ara que ens començàvem a divertir ;P