17 de desembre 2009

Nassos

Fa justament un any una sabata voladora en forma de venjança planetària planejava per sobre del cap d’un dels cretins més abjectes de tots els temps. Van voler els déus que la zona que controla els reflexos fos l’única irrigada del cervell de l’orangutan texà en aquell moment. Un any després la humanitat ha tingut una mica més de sort. Aquest desembre congelat ens ha deixat un regal inesperat. Les imatges de Berlusconi amb el nas trancat ennuegant-se amb un parell de dents i un bon raig de sang, atònit a la realitat i amb el semblant desencaixat pel desconcert constitueixen la millor manera de celebrar l’efemèride de la sabata.
Un dels avantatges de no ser un personatge públic és sens dubte la reconfortant llibertat de no haver de ser políticament correcte en tot moment i poder expressar la nostra alegria desfermada quan algú li trenca el nas a un cretí tan mastodòntic i tan corrupte com els que ens ocupa. Costa molt d’entendre i d’explicar que algú com ell hagi arribat a ostentar el càrrec de màxima responsabilitat política d’un país tan respectable com Itàlia. Però contràriament al que aquests dies ens volen fer creure, que Berlusconi hagi estat escollit cap del govern en un procés suposadament democràtic (podríem parlar del paper que juguen els mitjans de comunicació en una democràcia, però em fa mandra) no el fa mereixedor absolutament de res. Al meu entendre, aquest fet només posa de manifest la perversió del sistema i la seva preocupant degradació.
Hi ha polítics grisos i mediocres, hi ha polítics corruptes i fatxendes, hi ha fatxes de l‘alçada de campanars i cabronassos tan majúsculs que no haurien ni d’haver nascut, però Berlusconi pertany a una altra esfera, els supera a tots amb escreix. Per això resulta especialment obscè veure com li riuen les gràcies els diaris i les televisions, com l'aclamen les multituds i els diputats que li donen suport (en una altra situació polítics comuns de dretes sense més perill) i com mira cap a una altra banda la diplomàcia internacional. Berlusconi és manifestament imbècil, objectivament analfabet i diàfanament masclista. És un personatge obscur, corrupte i mafiós, és prepotent, mal educat i tan caspós que sorprèn i tot no li trenquin el nas cada dia.
Si un dia, un cop de Viagra a Villa Certosa se l’endú prop de l’Altíssim el món guanyarà un percentatge considerable d’habitabilitat.
Mentre esperem l’estocada de Sant Martí, ens comformem assaborint aquestes imatges i gaudint de la seva plàstica ètica i estètica. Ara que estan d'actualitat se m’acuden una nova modalitat de corrides que agradarien fins i tot a ICV, 6 cretins per tarda per lidiar a ritme de pasdoble, banderilles, capote i estoc, i al final, les orelles, la cua i de dret a l’escorxador. No hi hauria col.lectiu que gosés promoure'n la prohibició.

5 comentaris:

ana ha dit...

Article rodó, Jordi. M'has fet riure moltíssim. Per cert, estic totalment a favor de la creació d'aquests "corridas" de cretins. Si les muntem m'ofereixo a ser la "picadora" que era el meu somni quan era petita i mirava les corridas que emetia TVE1amb la mare i la iaia. Em fascinava el paper del genet que picava i aturdia el brau amb la llança quan el bitxo era una mica dur de pelar. Sé que és curiós i a algú li resultaria escandalós però ser metgessa no m'ha cridat mai l'atenció, sóc massa hipocondríaca.Upps, nois, espero no fer esclatar la ràbia d'antitaurins amb poc sentit de l'humor. En tot cas, mea culpa!

Quim ha dit...

Jordi, t'adverteixo que algun imbècil es pot arribar a pensar que aquest article és una exaltació a la violència. Jo prefereixo ser políticament correcte, de fet, penso que la hipocresia és un factor d'estabilitat social. De totes maneres si algun dia he d'exercir la violència prefereixo les escopinades, com Diògenes que un dia va ser convidat a casa d'un ric i aquest el va advertir que no escopís a terra. Diògenes nque tenia ganes d'escopir ho feu a la seva cara tot dient-li que era el lloc més brut que havia pogut trobar.

Clidice ha dit...

entre l'un i l'altre! XDDDDDDDD res, que participo de l'alegria exultant que ha provocat un simple souvenir :) Violenta? doncs mira tu: si. Però és que hi ha gent que ho demana a crits! :) L'article molt bo "quefe" :)

Bonnie & Clyde ha dit...

Gran post! Per cert, heu observat que el bush va tenir reflexes físics però il Cavaliere en va tenir de polítics. En menys de 20 segons va veure que aixó se li podia girar a favor si el veien ferit i enfrontant-se. Es puja dalt del cotxe perquè el vegi tothom, els de seguretat no l'evacuen inmediatament, tot plegat una mica sospitós

Alan Smithee ha dit...

El problema està en qui decidirà qui és un cretí.