26 d’abril 2010

Xavier Garcia Albiol

Igual que molts bisbes i altres homes de fe, he decidit fer un parèntesi en el meu celibat. L'abstinència política és tant o més difícil de suportar que la contenció sexual, sobre tot si un comet l'error d'obrir un diari o engegar la ràdio pel matí. Les provocacions d'alguns polítics desperten en mi polsions de caràcter gairebé concupiscent.
Ara que el nostre amic Damien ha deixat de fitxar, m'han agafat ganes de dedicar-li un panegíric a l'item Xavier Garcia Albiol. Desconec si aquest gran estadista té blog i ni tan sols si sap esciure, però el cas és que avui li tinc ganes. Si jo fos un macarra de barri com ell li trencaria la cara, però com que sempre he estat més aviat seguidor d'aquella màxima de Karate Kid que diu "mejor manera de evitar golpe, no estar allí", potser millor li dedico un article i me'n vaig a dormir una mica més desquitat.
Podria dir que aquells que el votaran són uns imbècils racistes i quedar-me tan ample. Podria fins i tot disculpar-me per endavant per si algú s'ofèn en llegir aquesta opinió com ha fet aquest matí la Sra.Camacho. Però seria injust. Perquè la distància que separa el Sr. Albiol dels seus votants és la mateixa que separa aquell qui treballa a un escorxador del sàdic que disfruta torturant un gat, o un negre. El Sr. Albiol és un sàdic de la política perquè se li enfot ofendre milions de persones si amb això aconsegueix atiar una mica més l'únic foc que és capaç de mantenir encès algú amb la seva limitada capacitat intel.lectual. El Sr. Albiol és un racista i un nazi, en el sentit més propagandístic del terme. I si algun amic blogger pensa dir-me que el debat sobre la immigració és molt més profund que això, li recomano que s'abstingui de fer-ho. Segurament li saltaria al coll i després em sabria greu.
Quin gran partit, el PP. Advocats del "Círculo Eqüestre" a Sant Gervasi i camorristes que atonyinen periodistes a Badalona. A cada ramat, el seu pastor. No fos cas que malbaratéssim talent polític allà on no cal. I la Sra. Camacho amb un fons d'armari amb més jaquetes que el d'Imelda Marcos.

19 comentaris:

Clidice ha dit...

el debat sobre la immigració, malauradament, està essent massa superficial, i el senyor Garcia és tot el que dius. Mentre els uns es mostren covards, els Garcies del món, amb els seus discursos incendiaris, tindran més requesta.

Bona la dita Karate-Kid! també caces mosques amb bastonets xinesos? ;)

Quim ha dit...

Ah, a la merda amb l'abstinència política. Vinga vaca, mossega fort! Si Camacho no li fot una patada al cul a l'imbècil aquest, serà còmplice de les seves paraules.

Evocacions ha dit...

I a sobre es permet dir que no parlin d'ell i que s'ha de parlar "del que interessa la gent": Com odio l'expressió!

Anònim ha dit...

Señor Vaca Gorda, gracias por la recomendación, la he considerado y aún así le digo que el debat sobre la immigració és molt més profund que això. Así que no le sepa mal saltar al cuello.

El señor García Albiol es un racista, pero como todo el mundo. Decir que es un nazi, eso sí, sólo demuestra su ignorancia. La de usted, señor Vaca Sorda.

Anònim ha dit...

El señor "Vaca sorda" no recuerdo cual de los dos, ya dijo en su momento que era miope. Lo cual explica con creces las limitaciones del post que nos ocupa.

Anònim ha dit...

"Estoy a sólo 2 concejales de ganar las elecciones municipales. Si en 2011 soy alcalde os aseguro que podremos salir por el barrio con la seguridad de no ser acosados o atracados. Quin viva en Badalona tendrá que adaptarse a nuestras normas y costumbres".
Quines normes i costums? De qui són aquestes normes i costums?
Com es donarà seguretat? S'ampliarà la feina perquè la gent no robi? Es tornaràn tots els "no espanyols" (ja que són els unics delinqüents) a casa seva? O pretén acabar amb la immigració d'alguna altra manera? Per mi és un racista i un nazi.

Criteri ha dit...

Començo per dir, i no és per por :) que l'Albiol és un bocamoll -però no sé si n'hi ha per tant-. Més que el tema Albiol però allò que m'interessa i em deleixo per saber són les raons per aquesta vehemència -que quasi espanta- en defensar l'immigració. El Noctas sabem que és perquè està casat amb una de fora. Ho saps per què tu? Ho interpretaria millor el Quim?

Anònim ha dit...

Jo no ho llegeixo com una defensa a la immigració sinó com un atac a certes actituds que fa uns anys semblaven impensables en política democràtica.
Tot plegat és molt, molt preocupant.

Quim ha dit...

Criteri: la immigració és un fenòmen que s'ha produït al llarg de tota la història i que respon a unes causes ben determinades. Per tant, dir que algú defensa la immigració és tan absurd com dir que algú està en contra de que surti sang quan et talles el dit pelant patates. Una altra cosa és estar a favor o en contra que aqueslls que arriben aquí tinguin certs drets.
Coneixent en Jodi, suposo que la seva vehemència és deguda a que ell considera que la dignitat humana està per sobre de la contingència d'haver nascut a un lloc o a un altre, que el fet de ser home està sempre un esglaó per sobre del fet de ser immigrant o ser del Madrid. Aquesta és la meva interpretació.

Per cert, el llenguatge sovinbt s'esira més enllà dels seus propis límits. Són recursos retòrics. Si l'anonim és tan escrupolós amb el llenguatge aleshores que no faci afirmacions tan ridícules com dir que tots som racistes perquè entra en una contradicció que denota estupidesa o mala llet.

Jordi Marron ha dit...

Criteri, tinc una família nombrosa i pintoresca, però afortunadament per la meva salut moral, no necessito parents inmigrants, ni cunyats palestins, ni nebots gays, ni cosins africans, ni tietes rumaneses per a empatitzar amb les injustícies que detecto al meu voltant.. tinc els meus dubtes que si demà un regidor del PP de Móstoles diu que TOTS els catalans són uns fills de puta tu consideris que es tracta només d'un bocamoll..

Amigo anónimo, bienvenido a este rincón de rojos separatistas, masones e invertidos. Tu presencia nos enriquece, cuanto más mestizos, menos cretinos, no sé si estarás de acuerdo.. Nazi es un diminutivo del regimen nacionalsocialista que governó Alemania del 33 al 45. Durante los años 30, muchos años antes de gasear a 6 millones de personas, los Nazis decían cosas parecidas a las del Sr. Albiol, panfletos incluídos, sobre los judíos y a mi entender no eran menos Nazis entonces que cuando empezaron a darle a la palanca en Auswitch!!

Una cosa más, somos 2, pero el ignorante soy sólo yo. A cada uno lo suyo. Quim es una persona con una gran cultura y sensibilidad. Lo curioso es que piensa lo mismo sobre el Sr.Albiol, así que tendrá que buscarse otro argumento.

Salutacions a tota la resta!

Anònim ha dit...

He de dir , sense ironia, que a vegades penso que els defensors dels immigrants a ultrança -ja no parlo de defensors de l'emigració vale- sou més cristians que els que com jo ens diem cristians i som més tebis.

Però també, d'altra banda avui a la premsa sortia: a primera plana del Periódico la foto de dos magrabíes fotent un bolso, anecdòtic vale. Però seguidament llegeixo que una associació gitana de Badalona recolza Albiol. I tercer: un de cada 4 delictes a Badalona és de gitanos romanesos. Només transcric i cadascú és lliure, ben lliure de fer les anàlisis oportunes.

Jordi Marron ha dit...

Hola Anònim, què tal? Jo personalment no tinc res en contra dels cristians, no em passa al mateix amb els seus portaveus oficials anomenats bisbes.. no tinc cap dubte que si Jesucrist es personés a l'Ajuntament de Badalona seria per deixar en evidència al Sr. Albiol, del que per cert, he sabut que no viu a Badalona, sinó a un barri gens conflictiu de Barcelona, s'han de tenir nassos, no?

Jo desconec l'estadística aquesta de les nacionalitats, però se me'n refot, perquè al meu entendre no té res a veure, és una qüestió de marginalitat i no d'origen. Quan vivia al Raval veia que la majoria de putes eren jovenetes africanes i mai no vaig pensar que les negres eren més propenses a la vida díscola que les blanques, em sembla que el sil.logisme no va per aquí. El que passa és que en certa manera, la pobresa va indissolublement lligada a la riquesa, ja que són contraris i a la dreta no li agrada parlar-ne perquè li pugen els colors, per això sempre s'estimen més estigmatitzar els col.lectius per l'origen, la raça o la religió, perquè si cala aquest discurs en treuen rèdits electorals.

Bé, quin rotllo.. benvingut!

Maspons ha dit...

Bé, era jo, em sap greu, però vaig clicar anònim sense adonar-me. Gràcies per la resposta atinada però òbviament puntualitzable. Ara bé el que si em grinyola cada vegada que ho veig és això de "la dreta tal i tal..", venint a dir que els PSCOES són "d'esquerres". I precisament és l'església -també homes i senyores de "dretes sí"- qui fa més pels immigrants. Partits d'esquerres als menjadors socials? ni un.

Herrgoldmundo ha dit...

Criteri, conste que vine, vi, leí, el ceño fruncí y... me fui. :))

Jordi Marron ha dit...

Criteri, no pateixis per les meves reaccions que aquí ets sempre benvingut, no cal que vagis a buscar reforços.. tens raó amb això dels menjadors, però em reconeixeràs que també és matisable, a més estic convençut que hi ha molts cristians militants i solidaris que són d'esquerres sense ser-ne conscients, igual que molts van de progres i en el fons són uns lliberals insolidaris..

Apañó, tu por aquí.. he pasado por tu blog y a Marta (mi pareja) casi le da un soponcio con lo de Barón Rojo.. yo que he clicado el clip pensando que iba a escuchar el cara al sol y me encuentro con semejante desconcierto.. tiene algún significado oculto, tipo Lost? Saludos y bienvendido a casa del enemigo..

Anònim ha dit...

Señor Marron, calificar de nazi a alguien es un lugar común hoy en día, sólo un grado por encima de calificar de fascista a alguien, que es un lugar común compartido tanto por la derecha como por la izquierda. Hoy todo el mundo puede ser calificado de nazi o fascista o estalinista sin que nadie tiemble. Es un lugar común. La gente que tiene verdaderos problemas de convivencia en su entorno está completamente desasistida, hasta el punto de que quisieran ver desparecer a todos aquellos que se los causan. Cuando expresan ese deseo, son calificados a veces de nazis o fascistas (aunque no de estalinistas). Nuestra sociedad se ha dotado por otra parte de los mecanismos suficientes para controlar esos impulsos, si bien no ha desarrollado hasta el momento políticas suficientemente acertadas para mejorar la vida de los afectados. Si usted considera que un traficante de droga o un mafioso que tiene a su cargo a equis prostitutas merecen el mismo trato que un vecino de toda la vida que no se dedica a esos menesteres, yo le digo que no.
Disculpe que firme como anónimo, no lo puedo solucionar

Jordi Marron ha dit...

Lea bien lo que escribí, califiqué al sujeto Albiol de Nazi, a nadie más. Incluso remarqué la infinita distancia que separa a este tipo de sujetos de sus votantes potenciales o reales. El sujeto Albiol no es un vecino desasistido ni siquiera de un simple ciudadano (de hecho no vive ni en Badalona, se trata de un político-sicario-profesional). Nunca calificaría de Nazis a los ciudadanos que en un momento dado pueden ver reflejadas sus preocupaciones en la propaganda de este tipo de político-basuras.

Siempre he pensado que los desatendidos y los marginados son los únicos que tienen derecho a no ser políticamente correctos, esto vale para los votantes de Albiol, LePen o Anglada, pero también para los de Hamás o Hugo Chávez, o hasta para los bolcheviques, aunque no todos me caigan igual de bien, para que nos vamos a engañar..

Quim ha dit...

Criteri: quin guirigall que s'ha muntat a casa teva!

Criteri ha dit...

Gràcies, no esperava menys. I que consti que curiosament vaig veure que parlàveu del mateix i d'aquí que l' hi esmentés casa vostra. En quant la gresca, entre uns i altres i els enigmes, estem ben distrets. Que no s'ho prenguin per costum per això:)